Ymke

Klinikk-assistent

Heisann!

Jeg er født i Nederland men flyttet til Ringebu med foreldrene og søsteren min da jeg var 7 år . Har også bodd et år i Argentina. Har gått Veterinærstudiet ved NMBU, begynte i 2018 og er ferdig våren 2024. Går på 5. året nå. Som differensiering siste året skal jeg være med på et prosjekt i Zambia som handler om forskjellige teknikker for sedasjon og immobilisering av ville dyr, hvor vi skal teste ut hvilke metoder som gir minst stress og skader.Tidligere har jeg jobbet mye med hest og siste jobb var på NMBU Dyresykehuset Hest, som klinikkassistent. Jeg har også jobbet som servitør, guide i en stavkirke og som stallansatt og guide på rideturer før dette.

På jobb mestrer jeg aller best assistentoppgaver, anestesi og enkle konsultasjoner som kloklipp, vaksiner, tømming av analkjertler osv. Og synes det er veldig stas å kunne sosialisere med dyrene. Synes kirurgi og ortopedi også er veldig spennende.

Utenfor jobb trives jeg med hest og ridning. Liker å reise, er veldig glad i språk, går på salsakurs og synes det er veldig gøy. Driver også mye med frivillig arbeid når jeg har mulighet, blant annet for Oslo Pride, Greenpeace og hundesheltere i utlandet (blant annet Kroatia). Har ingen egne dyr nå dessverre, men har veldig lyst på hund. Har tidligere hatt kanin, marsvin og hund.

Funfact:
Jeg snakker 4 språk flytende. Norsk, engelsk, spansk og nederlandsk.

Våre dyreklinikker

Petrus har både store og små dyreklinikker i Oslo sentrum. Finn din nærmeste dyreklinikk.

Majorstuen

Kirkeveien 43, 0368 Oslo

Åpningstider

Mandag: 08:00–16:00

Tirsdag: 08:00–16:00

Onsdag: 08:00–16:00

Torsdag: 08:00–16:00

Fredag: 08:00–16:00

Lørdag: Stengt

Søndag: Stengt

St. Hanshaugen

Akersbakken 39, 0172 Oslo

Åpningstider

Klinikken er sommerstengt for ombygging. Våre klinikker på Grünerløkka og Majorstuen holder åpent gjennom hele sommeren – klare til å hjelpe deg og ditt dyr.

Grünerløkka

Grüners gate 5, 0552 Oslo

Åpningstider

Mandag: 08:00–16:30

Tirsdag: 08:00–16:30

Onsdag: 08:00–16:30

Torsdag: 08:00–16:30

Fredag: 08:00–16:30

Lørdag: Stengt

Søndag: Stengt

Hvorfor velge Petrus?

Hos Petrus er vi opptatt av å fremme god dyrehelse for hund og katt.

Fornuftige priser
Oversiktlige priser uten skjulte kostnader.

Dyktige veterinærer
‍Dedikerte veterinærer med lidenskap for dyrehelse.

Enkel timebestilling
Fleksibel og digital timebestilling.

Et utvalg av våre behandlinger

Hos Petrus tilbyr vi alt fra rutinekontroller, konsultasjon, vaksine, kastrering og tannhelse, til rask akuttmedisin, ortopedi og kirurgiske operasjoner.

Vaksine med helsesjekk

Forebygg din hund og katt mot sykdom ved å ta vaksine. Anbefalte vaksiner og hyppigheten vil variere avhengig av art, alder, smittepress og type vaksine.

Tannrens

En tannrens bidrar til å holde munnhygienen til dyret ditt sunt og friskt, som bidrar til bedre helse. For både hund og katt.

Konsultasjon (inntil 30 min)

En konsultasjon er første steg for å finne ut hvordan vi kan hjelpe ditt dyr. Under konsultasjonen går vi gjennom historikken, ser og kjenner på dyret ditt

Blodprøver

Blodprøver er et supplement til ulike undersøkelser og kan også avdekke sykdom. Blodprøver kan også være en del av en helsesjekk.