Majorstuen

Besøk Majorstuen dyreklinikken var i Oslo. Du finner oss i Kirkeveien 43, 0368 Oslo. Vi gleder oss til å ta i mot deg og ditt kjæledyr

På klinikken vår på Majorstuen har vi særlig fokus og kompetanse på indremedisin og ultralyd. Vi kan i tillegg behandle tannproblemer og utfører de fleste operasjoner.

Hva kan vi hjelpe dere med på Majorstuen?

  • Vaksine, ID-merking, pass, ormekur, kloklipp, tømming av analkjertler m.m.
  • Alle typer konsultasjoner
  • Tannbehandlinger; tannrens og tanntrekk
  • Indremedisinske utredninger og kontroller
  • Behandling av vanlige problemer som; klokapselbrudd, sprukket analkjertler, ørebetennelse, våteksem, bittsår og abscesser m.m.
  • Blodprøver, urinprøver og cytologi
  • Ultralyd
  • Kirurgi; f.eks. kastreringer, fjerning av urinstein, pyometra (livmorbetennelse), kulfjerninger, fjerning av fremmedlegeme, cherry-eye m.m.

Kirkeveien 43, 0368 Oslo

Våre dyktige og dyreelskende veterinærer

Petrus har både store og små dyrklinikker i Oslo sentrum. Finn din nærmeste dyreklinikk.

Kristin
Veterinær
Line
Veterinær
Karoline
Dyrepleier

Dette sier kundene våre

Vi ønsker å gi både dyr og mennesker som besøker våre klinikker en best mulig opplevelse. Les mer om hva dyr og eiere sier om besøket hos oss og evaluer oss gjerne etter endt besøk.

Petrus er virkelig et sted jeg anbefaler til alle mine venner som har dyr. De er profesjonelle, rolige, kompetente og har virkelig aldri vært borti en som ser hunden min på den måten de gjør.

Maria Dahlstrøm Kolsrud

Veldig fornøyd. Disse folka virker kompetente og edruelige, og tar seg tid og krefter til å forklare hva som skjer og hvilke muligheter vi har uten å pushe.

Henrik Sandsmark

Google Reviews

Utrolig hyggelige og profesjonelle veterinærer, ærlige, snille og vil det beste for dyret. Så glad for att jeg endelig funnet en veterinær som ær så bra, ligger centralt og har bra pris. Men fremst av alt, som virkelig bryr seg om dyret ditt.

Har du spørsmål?

Vi svarer deg så fort som mulig.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.