Din lokale veterinær

Petrus består av et team dedikerte, dyreelskende veterinærer som er lidenskapelig opptatt av det beste for din pelskling. Våre lokaler er utformet for å gjøre deres besøk så hyggelig og stressfritt som mulig.

Men hvorfor skal du velge Petrus? Vi har faste priser og lange åpningstider - Altså ingen overraskende tillegg og åpne dører når du trenger det ♥️

Se ledige timer

“Vi er mennesket sin bestevenns beste venn”

Fullt fokus på ditt dyr

Eksperthjelp i behagelige omgivelser

Forutsigbare priser

Fleksibel og digital timebestilling

Faste priser - liten som stor

Våre klinikker

Majorstuen

Majorstuen

Kirkeveien 43, 0368 Oslo
Les mer
Grünerløkka

Grünerløkka

Grüners gate 5, 0552 Oslo
Les mer
St Hanshaugen

St Hanshaugen

Akersbakken 39, 0172 Oslo
Les mer

Hvorfor hund og katt, og ikke fugl eller fisk?

Selvom Petrus Veterinærer elsker alt fra chinchilla til gullfisk, ønsker vi å spesialisere oss på Norges firbeinte bestevenner; nemlig hund og katt.

Behovene for veterinærhjelp er allerede veldig varierte og behandlingstilbudet blir mer kompleks med mange forskjellige dyrearter. Det innebærer også behov for spesialisert utstyr og kompetanse hos veterinærene. Fordi vår klinikk kun fokuserer på hund og katt fjerner vi litt av den kompleksiteten og kan derfor tilby faste og forutsigbare priser og en bookingløsning der du selv kan bestille time!

Våre tjenester

Vi er her for å hjelpe deg og din pelskling. Det betyr at du kan besøke oss for planlagte behandlinger som vaksiner eller tannrens, men også de gangene pelsklingen din ikke er helt seg selv og du trenger gode råd og veterinærhjelp raskt.