Din lokale veterinær

Petrus består av et team dedikerte, dyreelskende veterinærer som er lidenskapelig opptatt av det beste for din pelskling. Våre lokaler er utformet for å gjøre deres besøk så hyggelig og stressfritt som mulig.

Men hvorfor skal du velge Petrus? Vi har faste priser og lange åpningstider - Altså ingen overraskende tillegg og åpne dører når du trenger det ♥️

“Vi er mennesket sin bestevenns beste venn”

Hvorfor hund og katt, og ikke fugl eller fisk?

Selvom Petrus Veterinærer elsker alt fra chinchilla til gullfisk, ønsker vi å spesialisere oss på Norges firbeinte bestevenner; nemlig hund og katt.

Behovene for veterinærhjelp er allerede veldig varierte og behandlingstilbudet blir mer kompleks med mange forskjellige dyrearter. Det innebærer også behov for spesialisert utstyr og kompetanse hos veterinærene. Fordi vår klinikk kun fokuserer på hund og katt fjerner vi litt av den kompleksiteten og kan derfor tilby faste og forutsigbare priser og en bookingløsning der du selv kan bestille time!

Tjenester

Vi kan hjelpe deg med de alle de vanligste undersøkelsene og behandlingene ditt dyr behøver, samt kirurgiske inngrep og tannbehandlinger. Der vi ikke har riktig kompetanse eller utstyr henviser vi deg gjerne til riktig spesialist.

Våre faste og forutsigbare priser inkluderer alt av legemidler og utstyr som behøves for å gjennomføre behandlingen.

Bestill time

Gratis helsesjekk til alle nye kunder

En helsesjekk er en enkel undersøkelse med fokus på å få oversikt over allmenntilstanden av din hund eller katt. For å danne seg dette helhetsbildet vil veterinæren stille deg en rekke spørsmål rundt fôr, drikke, avføring, urinering, mosjon m.m.

Les mer

Sentral beliggenhet

Petrus har to klinikker; på St.Hanshaugen og Grünerløkka.

Klinikkene er lett tilgjengelig med bil eller kollektivt. Våre veterinærer er lidenskapelig opptatt av det beste for din hund og katt. Vårt mål er at alle skal føle seg velkomne og ivaretatt når de setter potene innenfor våre dører.

Book time på nett eller ringe oss på: 47472765