Prisestimat

Det er mange behandlinger som ikke så rett frem. Send inn et skjema i dag, og se hvor mye du kan spare på å gjøre behandlingen hos oss. Våre dyktige veterinærer kan hjelpe dere med kirurgi og tannhelse.

Slik fungerer Petrus

Bestill time på nett, telefon eller e-post

Det er enkelt å bestille time akkurat slik du ønsker.

Møt opp med dyret til riktig tid og klinikk

Vi har en kurv med leker og godbiter til dyret mens du venter.

Du får hjelp av dyktige veterinærer

Du blir hentet av veterinæren når det er din tur til å komme inn.

Hvordan fungerer et prisestimat?

For å få et prisestimat hos oss fyller du enkelt ut skjemaet du kommer til ved å trykke knappen under. I skjemaet vil vi be om litt mer informasjon for å prøve å kartlegge problemstillingen. Dersom du har vært hos en annen veterinær tidligere ønsker vi veldig gjerne at du sender med journal fra disse besøkene for at vi skal kunne gi et godt prisestimat. Dersom vi har all nødvendig informasjon etterstreber vi å gi deg tilbakemelding innen en virkedag. I noen tilfeller vil vi etterspørre mer informasjon som innebærer at det kan ta litt ekstra tid.

Vi har faste priser på det aller meste som innebærer at i de fleste tilfeller kan gi deg et nøyaktig prisestimat, og ikke kun et intervall. Det skal derfor ikke tilkomme andre uforutsette kostnader så lenge sykdomsbildet ikke endrer seg.

Våre dyreklinikker

Petrus har både store og små dyreklinikker i Oslo sentrum. Finn din nærmeste dyreklinikk.

Majorstuen

Kirkeveien 43, 0368 Oslo

Åpningstider

Mandag: 08:00–16:00

Tirsdag: 08:00–16:00

Onsdag: 08:00–16:00

Torsdag: 08:00–16:00

Fredag: 08:00–16:00

Lørdag: Stengt

Søndag: Stengt

St. Hanshaugen

Akersbakken 39, 0172 Oslo

Åpningstider

Klinikken er sommerstengt for ombygging. Våre klinikker på Grünerløkka og Majorstuen holder åpent gjennom hele sommeren – klare til å hjelpe deg og ditt dyr.

Grünerløkka

Grüners gate 5, 0552 Oslo

Åpningstider

Mandag: 08:00–16:30

Tirsdag: 08:00–16:30

Onsdag: 08:00–16:30

Torsdag: 08:00–16:30

Fredag: 08:00–16:30

Lørdag: Stengt

Søndag: Stengt

Spørsmål og svar

Hvor lenge er et prisestimat gyldig?

Behandlingen må gjennomføres i løpet av to måneder. Dersom det går mer enn to måneder siden ditt forrige prisestimat vil vi anbefale at du tar kontakt med oss på nytt. For mange tilstander vil mye kunne endre seg på kort tid og det innebærer at omfanget av behandlingen som behøves også vil endre seg.

Hvor nøyaktige er prisestimatene deres?

Vi har faste priser på det aller meste som innebærer at i de fleste tilfeller kan gi deg et nøyaktig prisestimat, og ikke kun et intervall. Det skal derfor ikke tilkomme andre uforutsette kostnader så lenge sykdomsbildet ikke endrer seg.

Hvor lang tid tar det å få et prisestimat?

Dersom du har sendt inn all nødvendig informasjon deriblant journaler fra besøk hos annen veterinær og en god beskrivelse av behandlingen du ønsker estimat for strever vi etter å gi et prisestimat innen 2 virkedag. Dersom vi behøver å kontakte deg eller en annen dyreklinikk for å innhente mer informasjon kan det ta noe lengre tid.

Hva inkluderer et prisestimat?

Våre prisestimater inkluderer alt av medisiner og utstyr som behøves til behandlingen. Behøves det ytterligere diagnostikk, som f.eks. blodprøver eller andre innsending av andre prøver inkluderer vi dette i prisestimatet, eller informerer om hvilken ekstrakostnad dette vil utgjøre om det blir aktuelt.

Dette sier kundene våre

Vi ønsker å gi både dyr og mennesker som besøker våre klinikker en best mulig opplevelse. Les mer om hva dyr og eiere sier om besøket hos oss og evaluer oss gjerne etter endt besøk.

Petrus er virkelig et sted jeg anbefaler til alle mine venner som har dyr. De er profesjonelle, rolige, kompetente og har virkelig aldri vært borti en som ser hunden min på den måten de gjør.

Maria Dahlstrøm Kolsrud

Veldig fornøyd. Disse folka virker kompetente og edruelige, og tar seg tid og krefter til å forklare hva som skjer og hvilke muligheter vi har uten å pushe.

Henrik Sandsmark

Google Reviews

Utrolig hyggelige og profesjonelle veterinærer, ærlige, snille og vil det beste for dyret. Så glad for att jeg endelig funnet en veterinær som ær så bra, ligger centralt og har bra pris. Men fremst av alt, som virkelig bryr seg om dyret ditt.

Har du spørsmål?

Vi svarer deg så fort som mulig.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.