Vi rekrutterer!

Petrus veterinærer ønsker å skape trygge, trivelige og givende arbeidsplasser for veterinærer, dyrepleiere og klinikkassistenter.

I Petrus jobber vi sammen - med hverandre, med dyrene og med kundene for å tilby god dyrehelse til hund og katt - til fornuftige priser. For å få til det er det viktig at vi kan bruke mest mulig tid på dyrene, og at vi legger til rette for dette ved å jobbe effektivt gjennom gode digitale løsninger, smarte arbeidsprosesser, og ikke minst godt samarbeid i klinikken.

Ta en titt på våre ledige stillinger og bli bedre kjent med hvordan det er å jobbe i Petrus her på våre karrieresider.

Vi søker dyktige folk til alle våre stillingskategorier

Veterinær

Oslo

Fulltid

Snarest

Klinikkassistent

Oslo

Heltid

Snarest

Dyrepleier

Oslo

Fulltid

Snarest

Bli en del av Petrus teamet

Er du en dyrevenn med lidenskap for veterinærmedisin? Petrus, en av Oslos ledende veterinærklinikker, søker deg!

Med tre klinikker i sentrale deler av Oslo, som St. Hanshaugen, Grünerløkka og Majorstuen, og flere på vei, har vi alltid plass til dyktige veterinærer, dyrepleiere og klinikkassistenter, enten du er erfaren eller nyutdannet. Våre tjenester består av alt fra akuttbehandling og- kirurgi, til poliklinikk, utredninger, odontologi og rutinekirurgi.

Vi tilbyr fleksible stillinger med muligheter for både fulltid og deltid, og er åpne for midlertidige lisenser. Er du nysgjerrig på Petrus og ønsker å vite mer om hva vi kan tilby?

Det er enkelt å sende inn din søknad via linkene ovenfor. Vi gleder oss til å høre fra deg og kanskje blir du en del av vårt engasjerte team!

Hva sier våre veterinærer?

Vi har veldig varierende dager, elsker å jobbe i team med mennesker som brenner for dyrenes beste. Vi lærer fra hverandre og støtte hverandre som en liten familie
- Laxmi, Veterinær
Det som er fint med å jobbe i Petrus er at fokuset er på dyrets beste, noe som betyr at jeg får den tiden jeg trenger på å gjøre jobben min på best mulig måte.
- Vanessa, Veterinær
Jeg digger at vi har høyt fokus på å videreutvikle oss selv og hverandre, og at man blir utfordret på alltid å bli bedre. Her blir jeg sett og hørt, og jeg fikk raskt et godt forhold til mine kollegaer.
- Kristine,Veterinær

Hvordan kan din arbeidshverdag i Petrus se ut

 • Hos oss vil du ha en variert arbeidshverdag og vil i løpet av en dag kunne jobbe med alt fra poliklinikk til kirurgi, avhengig av din faglige  interesse, utviklingsønsker og kompetanse.
 • Som veterinær vil du få en nær relasjon med eier og pasient, og få muligheten til å følge pasienten fra start til slutt. Vi legger stor vekt på kundeopplevelser og ønsker at du skal ha tid til å gi dine pasienter den beste oppfølgningen.
 • Du vil jobbe selvstendig og i team, og vi hjelper hverandre med både store og små oppgaver på klinikken. Det er lav terskel for å spørre om hjelp eller tilby hjelp til andre.
 • Du vil ha muligheten til å jobbe på en eller flere av våre klinikker, og vi setter sammen teamene våre for å sikre en god balanse av erfaring og fagkompetanse. Samtidig får du i tillegg jobbe med kollegaer som kan drive din utvikling videre.
 • Du vil oppleve at vi fokuserer på god arbeidsflyt og at vi kontinuerlig ønsker å utvikle oss og Petrus til det bedre.

5 gode grunner til å søke jobb hos Petrus

Konkurransedyktig kompensasjonsmodell

Våre ansatte arbeider 40 timer i uken, og vi etterstreber at ingen skal jobbe overtid. Det innebærer at vi må sørge for at du har tid til å gjøre pasientoppfølging og journalskriving i arbeidstiden.

I Petrus verdsetter vi faglig kompetanse og belønner dette gjennom vår kompensasjonsmodell. Vi tror på rettferdig lønn basert på ditt faglige nivå, og ikke på hvor god du er til å argumentere for deg i en lønnssamtale. Derfor følger alle ansatte en lønnstabell som sikrer en årlig lønnsøkning som dekker inflasjon, samt. ekstra økning på ansiennitet.

Vår kompensasjonsmodell inkluderer:

 • Fast grunnlønn basert på ansiennitet
 • Fast tillegg til grunnlønn for særlig kompetanse
 • Tillegg ved kvelds- og lørdagsjobbing
 • 5 ukers ferie
 • Overtid eller avspasering for all tid utover 40 timer
 • 4% pensjon
 • Gratis lunsj - vi kjøper inn mat til klinikkene slik at det alltid er noe i kjøleskapet
 • Time hos psykolog/coach månedlig
 • Rabatterte behandlinger og varesalg til egen bruk

Det er viktig for oss at du har det bra på jobb

Vi vet at dette yrket kan bære med seg de mest fantastiske stunder, men også tunge stunder. Hos Petrus tror vi på at fornøyde kollegaer er grunnlaget for et godt arbeidsmiljø. Derfor har vi et sterkt fokus på mental helse og tilbyr alle ansatte én time med psykolog i måneden. Skulle det være behov for flere timer, tilrettelegger vi selvfølgelig også for dette.

Om det oppstår hendelser som er krevende, er vi opptatt av å løse dette på en god måte. Du vil motta oppfølging av vår fagsjef. Sammen gjennomgår vi hele situasjonen, finner løsninger og ser på hva man eventuelt kan lære av det - uten kritiske pekefingre. Vårt mål er å sørge for at du har det bra som ansatt, og vi vil alltid verne deg i tøffe situasjoner.

Vi vil investere i din utvikling

Hos Petrus ønsker vi å investere i deg, slik at vi kan hjelpe deg å nå dine mål. Som ansatt vil du få en individuell utviklingsplan som kan bestå av eksterne kurs, webinarer, intern opplæring, hospitering og selvstudier. Planene lages i samråd med deg, og vi reviderer dem jevnlig for å sikre at de er tilpasset dine ønsker og behov.

Som nevnt, støtter vi deg gjerne i å ta sertifiseringer eller en spesialistgrad, men vi vet også at det finnes andre måter å utvikle seg på. Vi er opptatt av å jobbe i team og oppfordrer til kunnskapsdeling både i hverdagen og i forbindelse med kurs. Har du vært på et kurs og lært noe spennende, vil vi sette av tid slik at du kan dele det med andre i Petrus, slik at de også kan lære noe nytt.

Vi mener at gode arbeidsplasser skaper gode veterinærer

Petrus ønsker å skape trygge, trivelige og givende arbeidsplasser for veterinærer! Vi ønsker at våre ansatte skal glede seg til å gå jobb, hvor hverdagen preges av varierte og givende oppgaver. Her skal man gå muligheten til å både lære og ha det gøy samtidig.

Vi ønsker å gi våre ansatte rom for å vokse sammen med oss, og er opptatt av å tilby god faglig utvikling med konkurransedyktig lønn. Selv om jobben skal være bra, er det også viktig for oss at det er en god balanse mellom fritid og jobb. Ja takk, til fleksibilitet i hverdagen.

Mye fokus på god kundebehandling

Vi ønsker å skape enkle, gode og trygge rammer for våre kunder. Hos oss kan man booke time via våre nettsider. Kundene blir deretter tatt imot i fine venterom uten resepsjon eller tradisjonell butikk. Etter endt behandling, tar veterinærene også imot betaling. Det vil si at man får mye kundekontakt og et nært forhold til både eier og dyr.

Vi etterstreber at de firbeinte skal alltid føle seg velkomne og ivaretatt når de setter potene innenfor våre dører. Det er skapt en riktig atmosfære når kundene føler seg hjemme på klinikken, og at de gjerne kommer innom for å ta med seg noen godbiter når de går forbi på tur.

Har du spørsmål?

Vi hører gjerne fra deg! Send oss en mail og vi svarer så fort vi kan.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.