Gode arbeidsplasser skaper gode veterinærer

Petrus veterinærer ønsker å skape trygge, trivelige og givende arbeidsplasser for veterinærer! Vi ønsker at våre veterinærer skal glede seg til å gå på jobb hvor hverdagen preges av varierte og givende oppgaver hvor man får muligheten til å både lære og ha det gøy samtidig. Vi ønsker å gi våre ansatte rom for å vokse sammen med oss og er opptatt av å kunne tilby god faglig utvikling og konkurransedyktig lønn. Vi er også opptatt av at våre ansatte har en god balanse mellom fritid og jobb og etterstreber fleksibilitet i hverdagen. Dette er kanskje store ord, men hos Petrus er dette en del av våre kjerneverdier.

Petrus er i en spennende fase hvor vi vokser og vi trenger derfor flere motiverte kollegaer med på laget.

Våre tjenester består av poliklinikk, rutinekirurgi og odontologi for hund og katt.

"I Petrus har jeg dyktige kollegaer jeg alltid kan støtte meg på. Jeg digger at vi har høyt fokus på å videreutvikle oss selv og hverandre, og at man blir utfordret på alltid å bli bedre. Her blir jeg sett og hørt, og jeg fikk raskt et godt forhold til mine kollegaer."

Kristine, veterinær

Med fokus på fornøyde ansatte og kunder

Vi er nytenkende og lekende og brenner for å skape enkle, gode og trygge rammer for våre kunder. Hos oss kan man booke timen sin gjennom nett via våre nettsider. Vi tar i mot kundene i fine venterom uten resepsjon eller tradisjonell butikk. Veterinærene henter kundene og tar de imot på konsultasjonsrommene hvor vi også tar betalt ved endt konsultasjon. Du får derfor mye kundekontakt og et nært forhold til både eier og dyr.

Vi har stort fokus på de firbeinte og vårt mål er alltid at alle skal føle seg velkomne og ivaretatt når de setter potene innenfor våre dører. Vi ønsker å skape en atmosfære der kundene føler seg som hjemme på klinikken og gjerne kommer innom for å ta med seg noen godbiter når de går forbi på tur.

Våre ansatte brenner for faget sitt og vi utfører alt av rutinekirurgi, odontologi og poliklinikk. Vi setter av tid for kursing og videreutdanning for at våre veterinærer alltid skal føle at de får utviklet seg og at de føler seg trygge i de tjenestene vi utøver. Som ansatt hos oss vil du følge vårt utviklingsprogram som består av både fysiske kurs, webinarer og selvstudier.

Vi er også opptatt av gode lønnsbetingelser.

Ledige stillinger

Vi har per i dag klinikker på St.Hanshaugen og Grünerløkka i Oslo, men skal åpne flere klinikker i Oslo. Vi ser etter deg som har lidenskap for faget, uansett om du er erfaren, nyutdannet eller på midlertidig lisens, ønsker å jobbe fulltid eller deltid.

Hvis du er nysgjerrig eller har noen spørsmål angående ledige stillinger, kan du sende mail til admin@petrus.no