Kristin

Veterinær

Hei!

Jeg er vokst opp i både Holmestrand og Mandal. Veterinærutdanningen ble tatt ved NMBU hvor jeg var ferdig i 2006. Jeg studerte ved Norges Veterinærhøgskole og var ferdig veterinær i 2006. Etter dette jobbet jeg flere år ved to store dyresykehus i Sverige og tok etterutdanning for å bli spesialist i hundens og kattens sykdommer. Deretter var jeg flere år ved NMBU Dyresykehus hvor jeg jobbet med indremedisin og tok en doktorgrad i tarmkreft og tarmbakterier hos hund. Jeg har også tatt et spesialisert internship i indremedisin ved UCD Veterinary Hospital i Dublin. Jeg ble en del av Petrus familien i 2023.

Mitt spesialfelt er indremedisinske sykdommer hos hund og katt. Jeg gjør også ultralydundersøkelser.

På fritiden er jeg helst ute i naturen med familien min. Da tar vi gjerne med vår irske blandingshund som heter Guinness, selvfølgelig! Når vi kommer hjem venter vår nydelige Sibirkatt Pusur på oss.

Funfact:

Våre dyreklinikker

Petrus har både store og små dyreklinikker i Oslo sentrum. Finn din nærmeste dyreklinikk.

Majorstuen

Kirkeveien 43, 0368 Oslo

Åpningstider

Mandag: 08:00–16:00

Tirsdag: 08:00–16:00

Onsdag: 08:00–16:00

Torsdag: 08:00–16:00

Fredag: 08:00–16:00

Lørdag: Stengt

Søndag: Stengt

St. Hanshaugen

Akersbakken 39, 0172 Oslo

Åpningstider

Klinikken er sommerstengt for ombygging. Våre klinikker på Grünerløkka og Majorstuen holder åpent gjennom hele sommeren – klare til å hjelpe deg og ditt dyr.

Grünerløkka

Grüners gate 5, 0552 Oslo

Åpningstider

Mandag: 08:00–16:30

Tirsdag: 08:00–16:30

Onsdag: 08:00–16:30

Torsdag: 08:00–16:30

Fredag: 08:00–16:30

Lørdag: Stengt

Søndag: Stengt

Hvorfor velge Petrus?

Hos Petrus er vi opptatt av å fremme god dyrehelse for hund og katt.

Fornuftige priser
Oversiktlige priser uten skjulte kostnader.

Dyktige veterinærer
‍Dedikerte veterinærer med lidenskap for dyrehelse.

Enkel timebestilling
Fleksibel og digital timebestilling.

Et utvalg av våre behandlinger

Hos Petrus tilbyr vi alt fra rutinekontroller, konsultasjon, vaksine, kastrering og tannhelse, til rask akuttmedisin, ortopedi og kirurgiske operasjoner.

Vaksine med helsesjekk

Forebygg din hund og katt mot sykdom ved å ta vaksine. Anbefalte vaksiner og hyppigheten vil variere avhengig av art, alder, smittepress og type vaksine.

Tannrens

En tannrens bidrar til å holde munnhygienen til dyret ditt sunt og friskt, som bidrar til bedre helse. For både hund og katt.

Konsultasjon (inntil 30 min)

En konsultasjon er første steg for å finne ut hvordan vi kan hjelpe ditt dyr. Under konsultasjonen går vi gjennom historikken, ser og kjenner på dyret ditt

Blodprøver

Blodprøver er et supplement til ulike undersøkelser og kan også avdekke sykdom. Blodprøver kan også være en del av en helsesjekk.