Constance

Veterinær

Hallo! 

Jeg er født og oppvokst i Oslo, og fant tidlig ut at det var veterinær jeg skulle bli. Jeg tok utdanningen min på NMBU og ble uteksaminert derfra i 2018. Etter å ha jobbet 3 år med klinisk praksis og 1 år med forskning ved NMBU, så ble jeg i 2022 en del av Petrus familien <3

Som veterinær vil si jeg at jeg er en all-rounder, med mest erfaring fra poliklinikk. Jeg synes indremedisin og ultralyd er spennende, men kan også tenke meg å utvikle meg innenfor tenner da det alltid er et stort behov for denne kompetansen.

Jeg er også veldig opptatt av arbeidsmiljø og mental helse. Det er veldig viktig for meg å støtte opp kollegaene mine samt vise empati og varme for menneskene rundt meg. Veterinæryrket kan være veldig krevende, og da må vi alle støtte hverandre så godt som vi kan! 

Når jeg ikke er på jobb er jeg veldig glad i å bruke tid med min samboer (som forøvrig også er veterinær), min nydelige Whippet på 2år, familie og venner. Er utrolig glad i en rolig kveld med film og god mat!

Jeg bodde i Austin, Texas da jeg var yngre, og har spilt fiolin i 10 år!

  1. Hva var det som gjorde at du ønsket å bli veterinær?

    Jeg har alltid vært glad i dyr, og når jeg skulle velge studieretning prøvde jeg å se tilbake til det som interesserte meg mest som barn (for det tenker jeg er det nærmeste jeg kommer mitt autentiske jeg). Jeg er fortsatt like barnslig når det gjelder dyr - jeg stopper alltid opp når jeg ser et ekorn, en and eller hva det skulle være :)

  2. Hva liker du best med å være veterinær?

    Jeg synes veterinærmedisin i seg selv er veldig spennende, og elsker å lære. Også er det jo gleden i det å kunne gi hjelp til pelsklinger som trenger det <3

  3. Hva er det viktigste for deg i samspillet mellom pelsklinger, pelsforeldre og veterinær på klinikk?

    Kunnskap, kompetanse, ærlighet, integritet og empati er verdier som er viktige for meg som veterinær. Jeg ønsker alltid å gi god og riktig behandling, og dersom det er noe jeg ikke kan eller vet, så sørger jeg alltid for å informere eiere om dette. Jeg vil da enten gjøre research, forhøre meg med kollegaer eller eventuelt henvise videre dersom min kompetanse ikke strekker til. Jeg synes også det er viktig å gi pelsklingene en så god opplevelse som jeg kan, og gjør det jeg kan for å legge til rette for dette.

Constance

finner du på disse klinikkene

Har du lyst til å bli kollega med

Constance

?

Petrus veterinærer ønsker å skape trygge, trivelige og givende arbeidsplasser for veterinærer!

Vi ønsker å gi våre ansatte rom for å vokse sammen med oss og er opptatt av å kunne tilby god faglig utvikling og konkurransedyktig lønn.

Les mer om hverdagen vår

Send oss en åpen søknad

Da har nøstet begynt å rulle! Du hører fra oss så snart vi har samlet inn alt garnet.
Oops! Something went wrong while submitting the form.