​Fast lav pris på tannrens

At din bestevenn har god tannhelse, er viktig for oss. Derfor har vi fast lav pris på tannrens. Prisen inkluderer undersøkelse og rens, medikamenter og materiell, ja til og med røntgenbilder ved behov. Alt til en fast og forutsigbar pris; 2495,-

Se ledig timer

Fullt fokus på ditt dyr

Dyktige, dyreelskende veterinærer

Forutsigbare priser

Fleksibel og digital timebestilling

Faste priser - liten som stor

God tannhelse er god dyrehelse

Friske tenner er like viktig for hunder og katter, som det er for mennesker. Som hos mennesker, bygger tannstein seg opp når bakterier danner plakk. Dette kan føre til periodontitt, tannkjøttbetennelse, som er både smertefullt og skadelig for dyret ditt. En tannrens er den eneste måten å trygt fjerne tannstein på.

Symptomer på at dyret ditt behøver en tannrens er rødt/betent tannkjøtt, belegg/tannstein og tegn til smerter. Er du i tvil, kan du alltid bestille time til gratis tannsjekk. God tannhelse er viktig for din bestevenn, derfor har vi fast lav pris på tannrens.

Hva er inkludert i prisen for tannrens:

  • Alt av medikamenter og forbruksutstyr som behøves for behandlingen​
  • Fjerning av tannstein med ultralyd, samt polering av tenner​
  • Fullstendig undersøkelse av munnhulen​ ​
  • ​Røntgenbilder etter behov
  • Anbefalinger og råd for hva du kan gjøre hjemme for å fremme god tannhelse

Hva sier kundene om oss?

Herlig personale og topp service!
De beste jeg har møtt.
Anbefales!

Lykke (our dog) loves this place and stops outside the door everytime we pass it on our walks ❤️

Dyktig og hyggelig veterinær som lytter og tar deg og dyret ditt på alvor.  Veldig konkurransedyktige priser også. Føler ikke at du prakket på masse ekstra som ikke er nødvendig.  Anbefaler virkelig Petrus til andre.  Vi følte oss trygge, så her blir vi værende. 😊  

Hva skjer under en tannrens

For at det skal være en stress- og smertefri opplevelse legges dyret i narkose under tannrensen. Deretter fjernes tannsteinen med ultralydscaler. Til slutt poleres tennene for å utsette ny plakkdannelse. I narkose vil vi få mulighet til å undersøke munnhulen nøye. En slik undersøkelse vil kunne avdekke om det er behov for ytterligere behandling i form av tanntrekk. Der det er behov brukes også tannrøntgen for å undersøke hvordan de delene av tennene som ikke er synlige ser ut (tannroten og tannrotens festeapparat).

Bestill time

Sentral beliggenhet

Majorstuen

Majorstuen

Kirkeveien 43, 0368 Oslo
Les mer
Grünerløkka

Grünerløkka

Grüners gate 5, 0552 Oslo
Les mer
St Hanshaugen

St Hanshaugen

Akersbakken 39, 0172 Oslo
Les mer

Spørsmål & svar

Kan jeg komme uten å ha bestilt time?