Vitalija

Veterinær

Hei!

Jeg er født og oppvokst i den nest største byen i Litauen, Kaunas. Utdanningen min tok jeg på LSMU veterinary academy i Litauen, og var ferdig i 2009. I 2012 flyttet jeg til Norge, og har jobbet som veterinær her siden da. 2022 var året hvor jeg ble en del av Petrus-familien <3

Mesteparten av tiden min som veterinær har jeg jobbet med poliklinikk på hovedsaklig hund og katt, men også gnagere og litt reptiler. Etterhvert som jeg har jobbet på klinikk har jeg tilegnet meg god kunnskap innenfor odontologi (tenner), og tar nå mange av tannbehandlingene hos Petrus. Dette er noe jeg synes er utrolig spennende og derfor bestemte jeg meg for å starte på en sertifisering innen odontologi som jeg blir ferdig med i løpet av 2023.

På fritiden er jeg utrolig glad i å dra på hytta i Trysil med familien min, som inkluderer en nydelig Westie-tispe på 12 år som heter Finna. Der liker vi å sykle, gå på turer eller stå på ski! :) 

  1. Hva var det som gjorde at du ønsket å bli veterinær?

    Jeg bestemte meg for å bli veterinær da jeg gikk på videregående skole. Mamma har jobbet på sykehus og jeg elsket å være med henne på jobb, men jeg fikk ikke lov til å ha pelsklinger hjemme :( Da bestemte jeg meg for at jeg ville jobbe som veterinær for å kunne se og hjelpe de hver eneste dag :)

  2. Hva liker du best med å være veterinær?

    Det er stor variasjon i dagene, hver dag føles som en ny dag! Så får man hjelpe pelsklinger som er utrolig givende.

  3. Hva er det viktigste for deg i samspillet mellom pelsklinger, pelsforeldre og veterinær på klinikk?

    Tillit mellom pelsforeldre og veterinær er utrolig viktig for at man skal føle at man er i trygge hender.

Vitalija

finner du på disse klinikkene

Har du lyst til å bli kollega med

Vitalija

?

Petrus veterinærer ønsker å skape trygge, trivelige og givende arbeidsplasser for veterinærer!

Vi ønsker å gi våre ansatte rom for å vokse sammen med oss og er opptatt av å kunne tilby god faglig utvikling og konkurransedyktig lønn.

Les mer om hverdagen vår

Send oss en åpen søknad

Da har nøstet begynt å rulle! Du hører fra oss så snart vi har samlet inn alt garnet.
Oops! Something went wrong while submitting the form.