Spørsmål og Svar

Hvordan bestiller jeg time?

Du booker enklest time gjennom vår nettside. Dersom du har vært hos oss før kan du logge inn på min side slik at du slipper å fylle inn all informasjonen hver gang. Super enkelt!

Kan jeg komme uten å ha bestilt time?

Alle timer må bestilles på forhånd gjennom vår nettside. Vi har imidlertid lange åpningstider og god bemanning slik at det skal være lettere for deg å finne en tid som passer bra.

Hvorfor har dere ikke resepsjon og butikk?

I Petrus har vi gjort det enkelt for deg å bestille time på vår nettside. Vi ønsker å bruke mest mulig av vår tid på dyret ditt og mindre på det administrative. Petrus har ingen butikk i tradisjonell forstand, men vi vil kunne selge noe fôr og produkter der det er en viktig del av behandlingen.

Hvis jeg vil kjøpe mer fôr, kan jeg stikke innom for å kjøpe?

For å garantere deg at vi har fôret du ønsker på klinikken må du kontakte oss på mail i forkant. Da kan vi sørge for å bestille inn det som evt. behøves og vil gi deg mer informasjon om henting og betaling.

Jeg ser jeg ikke kan få valgt mer enn et dyr om gangen når jeg skal bestille. Hva gjør jeg hvis jeg har flere dyr?

Per i dag må du booke enkelttimer for hvert av dyrene dine. Dersom du har et valpe-/kattekull du vil bestille for, trykk linken for bestilling av kull i bestillingsløpet og fyll ut skjemaet. Vi jobber med å utvikle en bedre løsning for booking av mer enn ett dyr.

Hva er det Petrus tilbyr av tjenester?

Vi tilbyr alle de vanligste veterinærtjenestene foruten behandling av akutte tilfeller.

Hvordan kan jeg kontakte dere?

Har du spørsmål eller andre henvendelser er den beste måten å kontakte oss på mailen hei@petrus.no. Du kan også om ønskelig ringe oss på 47 47 27 65, evt. kontakt oss gjennom chattefunksjonen på facebook.

Har dere akutt/nattevakt?

Nei, vi tar i utgangspunkt ikke imot akutte saker da du må booke time. Dersom dyret ditt trenger akutt hjelp, eller hjelp etter våre åpningstider, anbefaler vi å ta kontakt med Evidensia Oslo Dyresykehus.

Hvilke dyr behandler dere?

Her på Petrus har vi valgt å fokusere utelukkende på hund og katt.

Hva er deres rutiner i forhold til COVID-19?

For å minske risiko for smitte er det viktig at det kun er én person som kommer til timen sammen med dyret. Vi spriter og vasker hender, benker, overfalter og håndtak mellom hvert kundebesøk. Vi bruker alltid munnbind.

Veterinæren for hund og katt

Fullt fokus på ditt dyr