Fakta & Råd

Få gode råd og nyttig informasjon fra de flinke veterinærene våre.

10 viktige tips for å holde kjæledyret ditt trygt under julefeiringen

Mens vi gleder oss over julens sjokolade, ribbe og pinnekjøtt, er det viktig å huske på at noen av disse godbitene kan være farlige for kjæledyrene våre. Som dyreeiere er det derfor noen ting vi bør være ekstra oppmerksomme på for å sikre at firbeinte bestevennen vår er trygg og godt ivaretatt under julefeiringen.

Les mer

Slik unngår du at din pelskling opplever nyttårsaften som en stor påkjenning

Mange gleder seg til å gå inn i et nytt år med masse fyrverkeri og feiring. Dessverre deler ofte ikke våre firbeinte pelsklinger den samme tanken. Det er derimot flere tiltak man kan gjøre for å forberede ditt dyr, både i god tid før nyttårsaften, men også på selve dagen.

Les mer

Valpens første leveår

Det er stor glede når et nytt familiemedlem har kommet i hus. Det er derimot mye å sette seg inn i om det er første gang man skaffer seg en valp. Vi har samlet de viktigste tingene å huske på i valpens første leveår.

Les mer

Kattungens første leveår

Det er stor glede når et nytt familiemedlem har kommet i hus. Det er derimot mye å sette seg inn i om det er første gang man skaffer seg en kattunge. Vi har samlet de viktigste tingene å huske på i kattungens første leveår

Les mer

Hvorfor seniorsjekk?

Hunder og katter eldes fortere enn oss. På ett år vil din bestevenn bli mellom 4-7 år eldre og mye kan skje med helsetilstanden på den tiden. Derfor bør du ta med din seniorhund eller -katt til seniorsjekk hos veterinæren.

Les mer

Hvilket flåttmiddel bør jeg velge?

Når temperaturene stiger så dukker flåtten opp og da gjelder det å være føre var for å unngå at disse små krypene biter seg på våre firbeinte venner. Flåttbehandling er reseptbelagt i Norge og det finnes ulike preparater på markedet. Du kan kontakte oss for å diskutere hvilket preparat som passer best for ditt dyr.

Les mer

Har du spørsmål?

Vi besvarer deg så fort som mulig!

T: 47 47 27 65

M: hei@petrus.no

Takk! Vi prøver å svare så raskt som mulig.
Oops! No gikk galt ved innsending av skjema. Prøv igjen senere, eller ta kontakt med oss direkte på mail.