Valpesjekk med vaksine

Valpesjekk med vaksine

Det er stor glede når et nytt familiemedlem har kommet i hus. Det er derimot mye å sette seg inn i om det er første gang man skaffer seg en valp. På valpesjekken tar vi oss god tid til en helse- og tannsjekk av ditt dyr, samt svare på alt du skulle ha av spørsmål rundt fôr, vekt, aktivitet, ormekur, vaksiner, venne valpen til å være alene hjemme m.m.

Alt til en fast og forutsigbar pris; 895,-

Kontakt oss for å bestille time

Denne behandlingen krever mer bakgrunnsinformasjon om dyret ditt før du bestiller time. Ta kontakt under for å avtale et tidspunkt som passer for deg.

Det er stor glede når et nytt familiemedlem har kommet i hus. Det er derimot mye å sette seg inn i om det er første gang man skaffer seg en valp.

På valpesjekken tar vi oss god tid til en helse- og tannsjekk av ditt dyr, samt svare på alt du skulle ha av spørsmål rundt fôr, vekt, aktivitet, ormekur, vaksiner, venne valpen til å være alene hjemme m.m.

Vi gjør oppmerksom på at dette kun er for valper under 6 mnd som deres første vaksinetime.

Hva skjer på en vaksinetime?

Hver vaksinetime begynner med en helsesjekk. En helsesjekk er en enkel undersøkelse med fokus på å få oversikt over allmenntilstanden av din hund eller katt. For å danne seg dette helhetsbildet vil veterinæren stille deg en rekke spørsmål rundt fôr, drikke, avføring, urinering, mosjon m.m. Deretter vil veterinæren se, kjenne og høre på:

 • Munnhule og tenner
 • Øyne
 • Ører
 • Hud, klør og pels
 • Lymfekjertler
 • Hjerte og lunger
 • Mage, tarm og blære
 • Kjønnsorganer
 • Bevegelighet i ledd
 • Vekt/overvekt

Dersom dyret er friskt kan vi gå videre med vaksinering. Hvilke vaksiner vi anbefaler vil variere avhengig av alder, art, smittepress og tidligere vaksinering.

Slik fungerer Petrus

Bestill time på nett, telefon eller e-post

Det er enkelt å bestille time akkurat slik du ønsker.

Møt opp med dyret til riktig tid og klinikk

Vi har en kurv med leker og godbiter til dyret mens du venter.

Du får hjelp av dyktige veterinærer

Du blir hentet av veterinæren når det er din tur til å komme inn.

Hva er inkludert i prisen for valpesjekk m/vaksine

 • Helsesjekk inkludert sjekk av tenner
 • Injeksjon av vaksine
 • Resept på ormekur
 • Svare på alle dine spørsmål rundt din nye pelskling

Prisen gjelder per vaksine.

Dette sier kundene våre

Vi ønsker å gi både dyr og mennesker som besøker våre klinikker en best mulig opplevelse. Les mer om hva dyr og eiere sier om besøket hos oss og evaluer oss gjerne etter endt besøk.

Petrus er virkelig et sted jeg anbefaler til alle mine venner som har dyr. De er profesjonelle, rolige, kompetente og har virkelig aldri vært borti en som ser hunden min på den måten de gjør.

Maria Dahlstrøm Kolsrud

Veldig fornøyd. Disse folka virker kompetente og edruelige, og tar seg tid og krefter til å forklare hva som skjer og hvilke muligheter vi har uten å pushe.

Henrik Sandsmark

Google Reviews

Utrolig hyggelige og profesjonelle veterinærer, ærlige, snille og vil det beste for dyret. Så glad for att jeg endelig funnet en veterinær som ær så bra, ligger centralt og har bra pris. Men fremst av alt, som virkelig bryr seg om dyret ditt.

Alle behandlinger innen Vaksine

Vaksinasjon er en forebyggende behandling som skal beskytte ditt kjæledyr mot alvorlige sykdommer ved å stimulere dyrets immunsystem til å danne antistoffer mot spesifikke sykdommer som hjelper med å bekjempe potensielle infeksjoner og sykdommer mer effektivt.

Vaksine med helsesjekk

Ved å vaksinere din hund og katt hjelper du med å forebygge mot alvorlig sykdom på ditt kjæledyr. Vi vil gi deg en faglig anbefaling på hvilken vaksine som er tilpasset ditt dyr, til en forutsigbar og fast pris..
Les mer

Valpesjekk med vaksine

Det er stor glede når et nytt familiemedlem har kommet i hus. Det er derimot mye å sette seg inn i om det er første gang man skaffer seg en valp. På valpesjekken tar vi oss god tid til en helse- og tannsjekk av ditt dyr, samt svare på alt du skulle ha av spørsmål rundt fôr, vekt, aktivitet, ormekur, vaksiner, venne valpen til å være alene hjemme m.m.
Les mer

Kattungesjekk med vaksine

Det er stor glede når et nytt familiemedlem har kommet i hus. Det er derimot mye å sette seg inn i om det er første gang man skaffer seg en kattunge. På kattungesjekken tar vi oss god tid til en helse- og tannsjekk av ditt dyr, samt svare på alt du skulle ha av spørsmål rundt fôr, vekt, aktivitet, ormekur, innekatt vs. utekatt, kastrering, vaksiner m.m.
Les mer

Våre dyreklinikker

Petrus har både store og små dyreklinikker i Oslo sentrum. Finn din nærmeste dyreklinikk.

Majorstuen

Kirkeveien 43, 0368 Oslo

Åpningstider

Mandag: 08:00–16:00

Tirsdag: 08:00–16:00

Onsdag: 08:00–16:00

Torsdag: 08:00–16:00

Fredag: 08:00–16:00

Lørdag: Stengt

Søndag: Stengt

St. Hanshaugen

Akersbakken 39, 0172 Oslo

Åpningstider

Klinikken er sommerstengt for ombygging. Våre klinikker på Grünerløkka og Majorstuen holder åpent gjennom hele sommeren – klare til å hjelpe deg og ditt dyr.

Grünerløkka

Grüners gate 5, 0552 Oslo

Åpningstider

Mandag: 08:00–16:30

Tirsdag: 08:00–16:30

Onsdag: 08:00–16:30

Torsdag: 08:00–16:30

Fredag: 08:00–16:30

Lørdag: Stengt

Søndag: Stengt

Relaterte artikler om dyrehelse

Få gode råd og nyttig informasjon fra de flinke veterinærene våre.

No items found.

Har du spørsmål?

Vi svarer deg så fort som mulig.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.