Tanntrekk

Hvorfor må dyr trekke tenner og hvordan gjøres det?

Skadde, syke og infiserte tenner må trekkes da disse tennene er smertefulle og kan potensielt føre til mer alvorlig sykdom. Melketenner som ikke faller ut av seg selv må også trekkes. Alle tanntrekk gjøres under narkose og røntgenbilder tas både før og etter trekk. Hos oss leveres dyret rett før inngrepet og kan hentes når de er våkne eller etter avtale. I ettertid av tanntrekket får du med informasjonsskriv og resept på smertelindring som må hentes ut på apoteket. Vi tilbyr også alle som har vært på tanntrekk en kontroll etter noen dager, inkludert i prisen, for å se at alt gror som det skal. 

Hvordan priser vi tanntrekk?

Hvor mye tid og ressurser et tanntrekk krever avhenger av antall tenner som må trekkes og tilstanden til disse. Tanntrekk er en kompleks prosedyre med store individuelle forskjeller i forhold til hvilke tenner som skal trekkes og tilstanden på disse. På grunn av dette kan det ofte være vanskelig å gi gode estimater på hva det kommer til å koste. Vi ønsker likevel å gjøre det så enkelt og forutsigbart for deg som kunde og tar derfor en grunnpris, samt en pris per tann avhengig av tilstand. Har du fått indikert behov for tanntrekk etter en tannrens hos oss vil veterinæren gi deg et prisestimat. Hos oss er det ingen tillegg og gebyrer, det eneste du må beregne i tillegg er kostnaden for smertelindrende fra apoteket.

Hva er inkludert i prisen for tanntrekk
  • Trekk av nødvendige tenner
  • Alt av medikamenter og forbruksutstyr som behøves for inngrepet
  • Røntgenbilder
  • Resept på smertelindring

Hvordan bestiller jeg time til tanntrekk?

For å bestille time må du enten ringe oss på 47472765 eller ta kontakt med oss pr. e-post på hei@petrus.no.

Dersom du ikke har vært hos oss før må du sende med journal fra tidligere klinikk slik at vi kan se hvilke tenner det gjelder. 

Se ledig time