Tannsjekk

Det kan ofte være svært vanskelig for eier å oppdage om hunden eller katten lider av tannverk da dyrene er gode på å skjule smerte. Derfor tilbyr vi alltid gratis tannsjekk hos Petrus.

Alt til en fast og forutsigbar pris; Gratis,-

Kontakt oss for å bestille time

Denne behandlingen krever mer bakgrunnsinformasjon om dyret ditt før du bestiller time. Ta kontakt under for å avtale et tidspunkt som passer for deg.

Tannsykdommer er et veldig vanlig problem både hos hunder og katter. I følge flere studier har ca. 80% av hunder og rundt 70 % av katter over 3 år en eller annen form for tannproblem. Det kan ofte være svært vanskelig for eier å oppdage om hunden eller katten lider av tannverk da dyrene er gode på å skjule smerte. Derfor tilbyr vi alltid gratis tannsjekk hos Petrus.

Akkurat som hos mennesker dannes det hos hunder og katter et belegg (kalt plakk) som forårsaker betennelse i tannkjøttet om det ikke fjernes. Dette knapt synlige belegget utvikles sakte men sikkert til hard tannstein. Daglig børsting av tennene er det viktigste tiltaket du kan gjøre for å unngå tannsykdommer hos ditt dyr. Det er gunstig å starte med tannpuss så tidlig som mulig, da det er enklere å venne en valp/kattunge til dette enn et voksent individ.

Hos katter forekommer også en annen sykdom som heter tannresorpsjon - TR (tidligere kjent som FORL). Dette er en tannhalsdefekt der deler av tannen brytes ned innenfra. TR forekommer også hos hunder, men dette er mer uvanlig.

Hva er inkludert på en gratis tannsjekk

  • Enkel sjekk av tenner og tannkjøtt for å avdekke behov for tannrens eller andre tannbehandlinger

Slik fungerer Petrus

Bestill time på nett, telefon eller e-post

Det er enkelt å bestille time akkurat slik du ønsker.

Møt opp med dyret til riktig tid og klinikk

Vi har en kurv med leker og godbiter til dyret mens du venter.

Du får hjelp av dyktige veterinærer

Du blir hentet av veterinæren når det er din tur til å komme inn.

Dette sier kundene våre

Vi ønsker å gi både dyr og mennesker som besøker våre klinikker en best mulig opplevelse. Les mer om hva dyr og eiere sier om besøket hos oss og evaluer oss gjerne etter endt besøk.

Petrus er virkelig et sted jeg anbefaler til alle mine venner som har dyr. De er profesjonelle, rolige, kompetente og har virkelig aldri vært borti en som ser hunden min på den måten de gjør.

Maria Dahlstrøm Kolsrud

Veldig fornøyd. Disse folka virker kompetente og edruelige, og tar seg tid og krefter til å forklare hva som skjer og hvilke muligheter vi har uten å pushe.

Henrik Sandsmark

Google Reviews

Utrolig hyggelige og profesjonelle veterinærer, ærlige, snille og vil det beste for dyret. Så glad for att jeg endelig funnet en veterinær som ær så bra, ligger centralt og har bra pris. Men fremst av alt, som virkelig bryr seg om dyret ditt.

Alle behandlinger innen Tannhelse

Gratis tannsjekk lar veterinæren se nærmere på om kjæredyret ditt trenger tannrens eller tanntrekk.

Det kan ofte være svært vanskelig for eier å oppdage om hunden eller katten lider av tannverk da dyrene er gode på å skjule smerte. Derfor tilbyr vi alltid gratis tannsjekk hos Petrus.
Les mer
En tannrens bidrar til å holde munnhygienen til din hund og katt sunn og friskt. Vi har derfor fast lav pris på tannrens for både hund og katt.
Les mer
Grunnen til at man må utføre tanntrekk er at skadede, syke og infiserte tenner kan være smertefulle, og potensielt føre til mer alvorlige sykdommer.
Les mer

Våre dyreklinikker

Petrus har både store og små dyreklinikker i Oslo sentrum. Finn din nærmeste dyreklinikk.

Majorstuen

Kirkeveien 43, 0368 Oslo

Åpningstider

Mandag: 08:00–16:00

Tirsdag: 08:00–16:00

Onsdag: 08:00–16:00

Torsdag: 08:00–16:00

Fredag: 08:00–16:00

Lørdag: Stengt

Søndag: Stengt

St. Hanshaugen

Akersbakken 39, 0172 Oslo

Åpningstider

Klinikken er sommerstengt for ombygging. Våre klinikker på Grünerløkka og Majorstuen holder åpent gjennom hele sommeren – klare til å hjelpe deg og ditt dyr.

Grünerløkka

Grüners gate 5, 0552 Oslo

Åpningstider

Mandag: 08:00–16:30

Tirsdag: 08:00–16:30

Onsdag: 08:00–16:30

Torsdag: 08:00–16:30

Fredag: 08:00–16:30

Lørdag: Stengt

Søndag: Stengt

Relaterte artikler om dyrehelse

Få gode råd og nyttig informasjon fra de flinke veterinærene våre.

No items found.

Har du spørsmål?

Vi svarer deg så fort som mulig.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.