Resept flåttmiddel

Flåttbehandling er reseptbelagt i Norge og det finnes ulike preparater på markedet. Du kan kontakte oss for å diskutere hvilket preparat som passer best for ditt dyr.

Alt til en fast og forutsigbar pris; 295,-

Kontakt oss for å bestille time

Denne behandlingen krever mer bakgrunnsinformasjon om dyret ditt før du bestiller time. Ta kontakt under for å avtale et tidspunkt som passer for deg.

Når temperaturene stiger så dukker flåtten opp og da gjelder det å være føre var for å unngå at disse små krypene biter seg på våre firbeinte venner. 

Hvordan går jeg frem for å få tak i flåttmiddel?

Flåttbehandling er reseptbelagt i Norge og det finnes ulike preparater på markedet. Du kan kontakte oss for å diskutere hvilket preparat som passer best for ditt dyr. 

Dersom du har vært hos oss på en time de siste 12 månedene kan du ringe oss eller sende en mail for å få skrevet ut resept til ditt dyr. Dersom du ikke har vært hos oss før, er du nødt til å bestille en time til en helsesjekk for at vi skal kunne skrive ut resepten. Det er fordi vi som veterinærer har et lovfestet ansvar for å sikre at forskrivning og bruk av medisiner er forsvarlig. Forsvarlighetskravet fremgår av Dyrehelsepersonelloven §§13 og 23.

Slik fungerer Petrus

Bestill time på nett, telefon eller e-post

Det er enkelt å bestille time akkurat slik du ønsker.

Møt opp med dyret til riktig tid og klinikk

Vi har en kurv med leker og godbiter til dyret mens du venter.

Du får hjelp av dyktige veterinærer

Du blir hentet av veterinæren når det er din tur til å komme inn.

Hvilket preparat vi anbefaler avhenger av dine behov og livsstil

Tabletter

Tabletter mot flåttmiddel har effekt på opp mot 12 uker. Dette er et godt alternativ for de som f.eks bader mye og ikke ønsker å måtte gjenta behandlingen for hyppig. Det er også en enkel måte å behandle i form av en tablett med kjøttsmak. Det man skal være klar over ved bruk av tablettene er at flåtten først må feste seg før den dør og faller av. Man kan derfor oppleve å finne endel døde flått også innendørs eller når hunden rister seg. 

Halsbånd

Et halsbånd med repellerende effekt er et annet alternativ. Et halsbånd rekker for en hel sesong. Halsbåndet må tas av ved bading og vask, men kan ellers være et fint alternativ for hunder som liker å bade. 

Påflekkingsvæske

Det siste alternativet er såkalt påflekkingsvæske. Det er en væske som kommer i en liten pipette man påfører direkte på huden. Denne behandlingen må gjentas hver 6-8 uke og man skal unngå bading de første dagene og man bør ikke bade mer enn to ganger i uken da dette vil redusere effekten. 

Dette sier kundene våre

Vi ønsker å gi både dyr og mennesker som besøker våre klinikker en best mulig opplevelse. Les mer om hva dyr og eiere sier om besøket hos oss og evaluer oss gjerne etter endt besøk.

Petrus er virkelig et sted jeg anbefaler til alle mine venner som har dyr. De er profesjonelle, rolige, kompetente og har virkelig aldri vært borti en som ser hunden min på den måten de gjør.

Maria Dahlstrøm Kolsrud

Veldig fornøyd. Disse folka virker kompetente og edruelige, og tar seg tid og krefter til å forklare hva som skjer og hvilke muligheter vi har uten å pushe.

Henrik Sandsmark

Google Reviews

Utrolig hyggelige og profesjonelle veterinærer, ærlige, snille og vil det beste for dyret. Så glad for att jeg endelig funnet en veterinær som ær så bra, ligger centralt og har bra pris. Men fremst av alt, som virkelig bryr seg om dyret ditt.

No items found.

Våre dyreklinikker

Petrus har både store og små dyreklinikker i Oslo sentrum. Finn din nærmeste dyreklinikk.

Majorstuen

Kirkeveien 43, 0368 Oslo

Åpningstider

Mandag: 08:00–16:00

Tirsdag: 08:00–16:00

Onsdag: 08:00–16:00

Torsdag: 08:00–16:00

Fredag: 08:00–16:00

Lørdag: Stengt

Søndag: Stengt

St. Hanshaugen

Akersbakken 39, 0172 Oslo

Åpningstider

Mandag: 08:00–20:00

Tirsdag: 08:00–16:00

Onsdag: 08:00–20:00

Torsdag: 08:00–16:00

Fredag: 08:00–20:00

Lørdag: 11:00-17:00

Søndag: Stengt

Grünerløkka

Grüners gate 5, 0552 Oslo

Åpningstider

Mandag: 08:00–16:30

Tirsdag: 08:00–16:30

Onsdag: 08:00–16:30

Torsdag: 08:00–16:30

Fredag: 08:00–16:30

Lørdag: Stengt

Søndag: Stengt

Relaterte artikler om dyrehelse

Få gode råd og nyttig informasjon fra de flinke veterinærene våre.

No items found.

Har du spørsmål?

Vi svarer deg så fort som mulig.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.