50 % rabatt på tannrens

At din bestevenn har god tannhelse, er viktig for oss. Derfor får du nå 50% rabatt på tannrens hos Petrus. Førpris 1995,-, nå 995,-.

Veterinæren for hund og katt

Friske tenner er like viktig for hunder og katter, som det er for mennesker. Som hos mennesker, bygger tannstein seg opp når bakterier danner plakk. Dette kan føre til periodontitt, tannkjøttbetennelse, som er både smertefullt og skadelig for dyret ditt. En tannrens er den eneste måten å trygt fjerne tannstein på.

Symptomer på at dyret ditt behøver en tannrens er rødt/betent tannkjøtt, belegg/tannstein og tegn til smerter. Er du i tvil, kan du alltid bestille time til gratis tannsjekk. God tannhelse er viktig for din bestevenn og derfor får du nå 50% på tannrens hos Petrus. Tilbudet varer ut april.

Hva er inkludert i prisen for tannrens

  • Alt av medikamenter og forbruksutstyr som behøves for behandlingen
  • Fjerning av tannstein med ultralyd, samt polering av tenner
  • Fullstendig undersøkelse av munnhulen
  • Anbefalinger og råd for hva du kan gjøre hjemme for å fremme god tannhelse

Samme pris, liten som stor, hund som katt

Sentralt på St.Hanshaugen

Petrus ligger på St.Hanshaugen lett tilgjengelig med bil eller kollektivt, på hjørnet av Ullevålsveien og Akersbakken. Vi har koselige lokaler for både deg og din firbeinte bestevenn.

Du finner oss her: Akersbakken 39

Book time på nett eller ringe oss på: 47 47 27 65

Hva skjer under en tannrens

For at det skal være en stress- og smertefri opplevelse legges dyret i narkose under tannrensen. Deretter fjernes tannsteinen med ultralyd. Til slutt poleres tennene for å utsette ny plakkdannelse. I narkose vil vi få mulighet til å undersøke munnhulen nøye. En slik undersøkelse vil kunne avdekke om det er behov for ytterligere behandling i form av tanntrekk. Der det er behov brukes også tannrøntgen for å undersøke hvordan de delene av tennene som ikke er synlige ser ut (tannroten og tannrotens festeapparat).

Veterinæren for hund og katt

Fullt fokus på ditt dyr