Vanessa

Veterinær

Hei! 

Født på Akershus sykehus, og oppvokst i Rælingen hvor jeg har stortrivdes! Jeg er utdannet fra UVMB - University of Veterinary Medicine Budapest, hvor jeg uteksaminerte i mars 2022. Jeg har hver gang jeg har vært hjemme i Norge under studiene jobbet på flere forskjellige klinikker, før jeg i 2022 ble en del av Petrus-familien <3

Jeg behersker litt av alt, som vi veterinærer må, hovedsaklig poliklinikk, tenner og enkel kirurgi. Kirurgi interesserer meg veldig, så gleder meg til å fortsette utviklingen med det, men det er også veldig viktig med generell veterinærmedisin som komplimenterer det.

Utenfor jobb liker jeg å gå på turer, trene, lese bøker og ikke minst være sosial! Det er heller ingen turer som er like bra som når jeg tar med meg Maya, som jeg adopterte fra Budapest, ut i naturen :) 

  1. Hva var det som gjorde at du ønsket å bli veterinær?

    Har alltid ønsket å bli veterinær siden jeg var liten. Det er fordi veterinærmedisin er kombinasjonen av to ting jeg er mest glad i og interessert i; dyr og medisin.

  2. Hva liker du best med å være veterinær?

    Det jeg liker mest med å være veterinær er følelsen av å kunne hjelpe og ikke minst en varierende og spennende arbeidsdag.

  3. Hva er det viktigste for deg i samspillet mellom pelsklinger, pelsforeldre og veterinær på klinikk?

    Et godt samhold der vi kan bygge hverandre opp og ha respekt og forståelse for hverandre.

Vanessa

finner du på disse klinikkene

Har du lyst til å bli kollega med

Vanessa

?

Petrus veterinærer ønsker å skape trygge, trivelige og givende arbeidsplasser for veterinærer!

Vi ønsker å gi våre ansatte rom for å vokse sammen med oss og er opptatt av å kunne tilby god faglig utvikling og konkurransedyktig lønn.

Les mer om hverdagen vår

Send oss en åpen søknad

Da har nøstet begynt å rulle! Du hører fra oss så snart vi har samlet inn alt garnet.
Oops! Something went wrong while submitting the form.