Laxmi

Veterinær

Hola!

Jeg er født og oppvokst i Spania og Chile. Jeg tok utdanningen min i Chile, og har siden jobbet som veterinær i over 19 år. I 2006 flyttet jeg til Norge, hvor jeg har bodd siden.

I løpet av karrieren min har jeg jobbet på alt fra mindre klinikker til dyresykehus, og behersker de fleste fagområder. Jeg har gjennom karrieren jobbet i Chile, Argentina, USA, Sverige og Norge. Interessen min har vært størst innenfor Ortopedi og Neurologi, hvor jeg også har sertifisering innenfor; fysioterapi og rehabilitering for smådyr, indremedisin, neurologi. Akuttmedisin og rehabilitering er noe jeg også har jobbet mye med, og får stor glede ut av!

På fritiden er jeg veldig glad i å drive med yoga, reise, lære enda mer fag, men mest av alt være med mine nydelige barn og to adoptiv pelsklinger; Molo og Masy!

Jeg elsker å isbade!

  1. Hva var det som gjorde at du ønsket å bli veterinær?

    Jeg har alltid hatt lyst å jobbe med medisin og vært interessert i det. Så er jeg utrolig glad i alle dyr, og da ble veterinær riktig for meg!

  2. Hva liker du best med å være veterinær?

    Det å kunne bidra til bedre dyrehelse hver eneste dag er noe som gir meg stor glede. Når man får inn en pasient som for eksempel sliter med å bevege på seg, og jeg kan hjelpe de gjennom flere behandlinger med å få tilbake bevegelsesapparatet er det utrolig givende!

  3. Hva er det viktigste for deg i samspillet mellom pelsklinger, pelsforeldre og veterinær på klinikk?

    Når man jobber med pasienter som ikke snakker, så er dialog med pelsforeldre utrolig viktig. Det er viktig at jeg forklarer godt hva man gjør og hvorfor man gjør det, og at pelsforeldre gir en god forklaring på hvordan pelsklingen har det!

Laxmi

finner du på disse klinikkene

Har du lyst til å bli kollega med

Laxmi

?

Petrus veterinærer ønsker å skape trygge, trivelige og givende arbeidsplasser for veterinærer!

Vi ønsker å gi våre ansatte rom for å vokse sammen med oss og er opptatt av å kunne tilby god faglig utvikling og konkurransedyktig lønn.

Les mer om hverdagen vår

Send oss en åpen søknad

Da har nøstet begynt å rulle! Du hører fra oss så snart vi har samlet inn alt garnet.
Oops! Something went wrong while submitting the form.