Hedda

Klinikkassistent

Bonjour!

Jeg er født og oppvokst på nydelige Raufoss, Toten. Jeg har utdanning som Tannlegeassistent fra NKI, men skjønte fort at det var pelsklinger jeg ville jobbe med. Jeg begynte derfor å jobbe som klinikkassistent i 2021.

2022 var året jeg ble et medlem av Petrus-familien <3

På klinikken gjør jeg alt fra å bistå under behandlinger, monitorering, assistere på røntgen, til å kjøre blod- og urinanalyser i laben. Jeg trives godt på oppstalling, der vi overvåker inneliggende pasienter eller utfører pre- og postoperative rutiner for narkose.

Utenfor jobb liker jeg naturligvis å besøke kjæresten min i Frankrike, gå tur i parken med min nydelige hund Molo eller lage mat sammen med venner.

I fjor hadde jeg totalt 8 katter i fosterhjem for Dyrebeskyttelsen, og endte opp med å adoptere én av dem.

  1. Hva var det som gjorde at du ønsket å bli klinikkassistent?

    Jeg har alltid drømt å å jobbe med dyr. Siden jeg var liten har jeg vært over gjennomsnittet interessert i alle dyr rundt meg, hatt omsorg for dem- og har opplevd at dyrene også føler en trygghet i og rundt meg.

  2. Hva liker du best med å være klinikkassistent?

    Det jeg liker best med å være klinikkassistent er å være rundt dyr hele dagen, uten tvil. Det å se forskjellen man kan gjøre på klinikken ved å ta seg god tid ved dyrenes ankomst, tilpasse seg hvert enkelt individ i behandling og væremåte- og ikke minst se hvor mange forskjellige personligheter det finnes av de firebeinte.

  3. Hva er det viktigste for deg i samspillet mellom pelsklinger, pelsforeldre og klinikkassistent på klinikk?

    Det er viktig å kommunisere med eier om hvordan kjæledyret deres er for å få mest mulig ut av behandlingen. Se hvert enkelt dyr for den de er, og tilpasse seg deretter. Da får man dyrene til å være trygge på klinikken, og det er målet.

Hedda

finner du på disse klinikkene

Har du lyst til å bli kollega med

Hedda

?

Petrus veterinærer ønsker å skape trygge, trivelige og givende arbeidsplasser for veterinærer!

Vi ønsker å gi våre ansatte rom for å vokse sammen med oss og er opptatt av å kunne tilby god faglig utvikling og konkurransedyktig lønn.

Les mer om hverdagen vår

Send oss en åpen søknad

Da har nøstet begynt å rulle! Du hører fra oss så snart vi har samlet inn alt garnet.
Oops! Something went wrong while submitting the form.