Hund

Våre dyktige og dyreelskende veterinærer kan hjelpe deg og hunden din med generelle helseplager, kirurgi og tannhelse 🐾 Vi ønsker alle hunder, store og små velkommen til våre dyreklinikker

Se ledig timer

Fullt fokus på din hund

Dyktige, dyreelskende veterinærer

Forutsigbare priser

Fleksibel og digital timebestilling

Faste priser - liten som stor

Våre fakta og råd om hund

Diaré hos hund

Hunder kan ofte rammes av diaré og/eller oppkast, noe som ofte er et symptom på en betennelse i mage og tarm, en såkalt akutt gastroenteritt. Det kan forsvinne like fort som det kom, men om det går mer enn 3 dager bør veterinær kontaktes. Diaré kan også være kronisk, det vil si at den har pågått i mer enn 3 uker.

Les mer

Flåttmiddel til hund og katt

Flåttsesongen kan starte ganske tidlig og noen steder i landet oppdager man flått så tidlig som i februar. Flåtten blir aktiv når temperaturen overstiger 5°C. I denne artikkelen står alt du trenger å vite om flåttmiddel til hund og katt.

Les mer

Slik unngår du at nyttårsaften blir en stor påkjenning

Mange gleder seg til å gå inn i et nytt år med masse fyrverkeri og feiring. Dessverre deler ofte ikke våre firbeinte pelsklinger den samme tanken. Det er derimot flere tiltak man kan gjøre for å forberede ditt dyr, både i god tid før nyttårsaften, men også på selve dagen.

Les mer

Spørsmål og svar

Kan jeg komme uten å ha bestilt time?