Når ulykken inntreffer

Dersom pelsklingen din blir akutt syk eller har smerter som du tenker burde sjekkes så fort som mulig ber vi om at du ringer oss på tlf 47 47 27 65 slik at vi kan best mulig kan hjelpe dere og eventuelt forberede oss på å ta dere imot på den aktuelle klinikken.

Vi har ikke vaktordning eller drop-in, men vi prøver så godt vi kan innenfor våre åpningstider å ta imot alle akutte pasienter. Dersom vi ikke har nok kapasitet, utstyr eller kompetanse til å gi din pelsklingen den beste hjelpen vil vi hjelpe deg med en henvisning til et dyresykehus.

Fullt fokus på ditt dyr

Dyktige, dyreelskende veterinærer

Forutsigbare priser

Fleksibel og digital timebestilling

Faste priser - liten som stor

Hva bør du sørge for å alltid ha hjemme

Det finnes helt egne førstehjelpssett for dyr. Det viktigste er å ha sårrens, samt noen enkle kompresser og bandasjer tilgjengelig. Det er også mange du allerede har hjemme eller som du enkelt kan få tak i som er supre å ha enkelt tilgjengelig hjemme skulle noe skje din pelskling;

  • Ren, enkel øyesalve. Aptus Simplex får du kjøpt på Petrus, men kan også kjøpes på de fleste apotek og kan brukes til såre eller tørre øyne. 
  • Varmeflaske eller varmeteppe. Clas Ohlson har flere gode alternativer som kan vaskes. 
  • Pinsett og/eller flåttfjerner. Dersom flåtten har festet seg eller vespen har satt igjen brodden, er pinsetten fin å ha for hånden.
  • Termometer. Temperatur måles ideelt rektalt. Dersom temperaturen er over 40 eller under 37,2 må du ta kontakt med veterinær umiddelbart.
  • Blodstopp eller potetmel. Klipper du litt for langt på kloa vil blodstopp eller potetmel stoppe blødningen fort og effektivt.
  • Saltvann (Natriumklorid). Du kan alltid prøve å skylle rennende øyne med saltvann hjemme først. Dersom du ikke opplever bedring eller ser en skade på øyet, ta kontakt med veterinær.
  • Produkter mot diaré. Diatab og Zoolac fås kjøpt hos Petrus, og er produkter som er gode mot akutte tarmforstyrrelser. Dersom dette ikke bedrer diaréen eller allmenntilstanden endres må du ta kontakt med veterinær.

Hva sier kundene om oss?

Herlig personale og topp service!
De beste jeg har møtt.
Anbefales!

Lykke (our dog) loves this place and stops outside the door everytime we pass it on our walks ❤️

Dyktig og hyggelig veterinær som lytter og tar deg og dyret ditt på alvor.  Veldig konkurransedyktige priser også. Føler ikke at du prakket på masse ekstra som ikke er nødvendig.  Anbefaler virkelig Petrus til andre.  Vi følte oss trygge, så her blir vi værende. 😊  

Kunne du vært interessert i å lære mer om akutt- og førstehjelp hos hund og katt?

Vi vurderer å arrangere et enkelt kurs med fokus på hva du som eier kan gjøre når ulykken inntreffer, samt hvordan bedre evaluere når du bør kontakte et døgnåpent dyresykehus eller når du kan vente til ordinære åpningstider. Dersom dette er noe du synes høres spennende ut, meld interesse her, så tar vi kontakt når vi setter opp kurset! 

Bestill time

Sentral beliggenhet

Majorstuen

Majorstuen

Kirkeveien 43, 0368 Oslo
Les mer
Grünerløkka

Grünerløkka

Grüners gate 5, 0552 Oslo
Les mer
St Hanshaugen

St Hanshaugen

Akersbakken 39, 0172 Oslo
Les mer

Spørsmål & svar

Har dere direkteoppgjør med Gjensidige?